Om os...

Jeg er født i 1961 og er uddannet som konservator i Dansk Zoologisk Konservatorforenings regi´. Jeg færdiggjorde min uddannelse i 1981 og bestod med højeste udmærkelse ved svendeprøven. Siden afsluttet uddannelse har jeg arbejdet indenfor dette erhverv, og har derfor bred og alsidig erfaring.

Jeg har arbejdet dels som selvstændig erhvervsdrivende dels som ansat ved Zoologisk Museum i Svendborg og Naturhistorisk Museum i Århus. Jeg var ansat ved museet i Århus i 11 år og valgte at opsige min stilling med henblik på at koncentrere mig om min egen virksomhed.

Siden august 2000 har min virksomhed været beliggende i Lading ved Sabro, en forstad til Århus. Jeg er tilknyttet Konservatorskolen i København som underviser i konservering af dyr og planter og restaurering af gamle præparater.

Jeg er bestyrelsesmedlem i Dansk Zoologisk Konservatorforening. Endvidere er jeg prof. medlem af Guild of Taxidermist i England. Denne forening har eksisteret siden 1976 og er en af fagets ældste. Titlen som prof. medlem af Guild Of Taxidermist kan kun erhverves via udmærkelser. Det er et krav, at man har mindst seks udmærkelser/credits i tre forskellige kategorier. Ud af foreningens ca. 400 medlemmer har kun 25 opnået den omtalte titel.